avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Certificat de inregistrare mentiuni
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Certificat de inregistrare mentiuni

Buna ziua !
Am depus actele pentru schimbarea sediului social al firmei intr-un alt judet la registrul comertului din raza judetului unde va fi noul sediu.
Am primit certificatul de inregistrare mentiuni si rezolutia urmand ca cerificatul de inregistrare in original sa fie eliberat mai tarziu.
In momentul de fata firma este inregistrata in noul judet si radiata din vechiul judet? sau dupa ce se elibereaza certificatul in original?
Ultima modificare: Marți, 14 Iulie 2020
YogiA, utilizator
Cel mai recent răspuns: Avocat Trifan Bianca Elena , Avocat 10:07, 15 Iulie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La momentul la care v a fost eliberata admiterea mențiunilor, ar fi trebuit sa primiți și sa ridicați de la Registrul comerțului și noul cui al societății.
Pentru a vedea dacă a fost operata corect modificarea solicitati (se poate și online) un raport de informare al societății. Costul este 20 de lei și se poate plăti și online. Din punctul meu de vedere este cea mai sigura modalitate de a verifica.
CUI-ul si J-ul sunt aceleasi in mentiuni. Din cate am înțeles se modifica doar J-ul iar cui-ul ramane acelasi.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Într-adevăr, doar ca ma refeream la certificatul de înregistrare fiscala care urmează sa va vina mai târziu.
Încercati varianta pe care v - am expus-o.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte primesti cand radiezi un pfa? florin_adrian florin_adrian In 2006 am deschis un pfa si in 2010 l-am radiat..teoretic.mi au zis ca o sa imi trimita in scris acasa o dovada ca a fost radiata dar totusi nu am primit ... (vezi toată discuția)
Dovada inregistrarii actului constitutiv la registrul comertului ContSters22096 ContSters22096 tocmai s-a infiintat o SC, urmand sa desfasoare activitatea de creditare ca institutie financiara nebancara. BNR-ul solicita, printre altele, dovada ... (vezi toată discuția)