avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 339 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA PFA plateste TVA pentru comert piese SH?
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

PFA plateste TVA pentru comert piese SH?

Salut,

Un PFA este obligat sa plateasca TVA daca face comert cu piese uzate de la laptopuri pe care le achizitioneaza de la persoane fizice care le colecteaza si le vand PFA-ului?

Multumesc
Ultima modificare: Miercuri, 15 Iulie 2020
pobosa, utilizator
Cel mai recent răspuns: Audit Vic Cont , Contabil 10:16, 15 Iulie 2020
Buna ziua,
Pana la atingerea plafonului de 300000 lei anual a cifrei de afaceri PFA nu este obligata sa se inregistreze si sa plateasca TVA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva achizitionare autoturisme second din ue mirceaungureanu mirceaungureanu O PFA neplatitoare de TVA, achizitioneaza autoturisme second din UE, Auto 1, factura primita este fara TVA si aceasta persoana le vinde in tara, la persoane ... (vezi toată discuția)
Tva prestari servicii electronice extracomunitare dorinsky dorinsky Salut, Vreau sa infiintez PFA sau Intreprindere Individuala in scopul oferirii de servicii electronice pentru o firma din Norvegia. Venitul anual estimat ... (vezi toată discuția)
Plafon/tva vasi_2010 vasi_2010 Buna ziua, Am vazut ca pt comertul intracomunitar, plafonul maxim al cifrei de afaceri anuale de la care esti obligat sa te inscrii ca si platitor TVA este de ... (vezi toată discuția)