avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Sunt functionar public si as candida pe liste la ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Sunt functionar public si as candida pe liste la consiliul local

Buna ziua , lucrez ca functionar public (inspector) taxe si impozite intr-o comuna .Pentru a ma inscrie intr-un partid politic de a candida pe o lista de consilieri locali . care este procedura fiind functionar public ?Pot lua concediul de odihna pe perioada campaniei electorale.

Alte discuții în legătură

Incompatibilitate functionar public lisav lisav Buna ziua, Daca un consilier local la primarie de comuna (membru al unui partid politic), este si functionar public in cadrul unei institutii din judet, se ... (vezi toată discuția)
Lamuriri- participare la alegerile locale Ciobanu_Ginu Ciobanu_Ginu Buna ziua! As dori sa ma lamuriti in urmatoarea problema: Lucrez ca PERSONAL CIVIL(conducator auto), intr-o institutie publica(Politia de ... (vezi toată discuția)
Un functionar public poate candida pentru un post de consilier local ? ContSters112256 ContSters112256 [u][b] Functionarul public este obligat sa isi inceteze raportul de actiitate inainte de alegeri ? Sau poate sa isi inceteze raportul de activitate doar in ... (vezi toată discuția)