avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverinta de munca pentru pensii
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverinta de munca pentru pensii

Buna seara,
Mama mea a lucrat la o cooperativa in Bucuresti inainte de 1990, apoi a devenit casnica si s-a mutat inapoi in localitatea de domiciliu. A contribuit intre timp la sistemul de pensii de stat de-a lungul anilor. Va implini curand varsta de pensionare si are nevoie sa dovedeasca faptul ca a lucrat la acea cooperativa inainte de '90. Unde trebuie sa mearga sau pot sa merg eu pentru a obtine acea adeverinta? Ce trebuie sa contina? Cum o pot obtine?
Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Meea_M , utilizator 16:48, 17 Iulie 2020
Despre ce cooperativa este vorba?
Trebuie sa vedeti unde sunt arhivele acelei cooperative! Adica, trebuie sa faceti pe detectivul dar trebuie sa stiti concret denumirea.
Sau puteti sa va adresati scris la Arhivele Municipiului Bucureşti (Direcţia Municipiului Bucureşti): Calea Văcăreşti, nr. 470, sector 4. ca sa primiti un raspuns concret! Dar tot trebuie sa cunoasteti denumirea cooperativei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca disparuta pentru cei ramasi afara in delegatie in comunism ChristianL ChristianL Am ramas in strainatate in 1988 in timpul delegatiei si Tribunalul militar Bucuresti m-a condamnat la inchisoare. Intreprinderea de comert exterior pentru care ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, cum pot obține o adeverință de vechime în munca ... Chenic67 Chenic67 Bună ziua, cum pot obține o adeverință de vechime în munca? În perioada 1986-1989 am fost salariata la Intreprinderea Poligrafica Informatia ... (vezi toată discuția)