avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 198 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... testament pe o parte din masa succesorala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

testament pe o parte din masa succesorala

O matusa a decedat si masa succesorala e formata dintr-un apartament,loc de veci si niste cote parti din niste terenuri.Dansa are doi fii carora le revine apartamentul si locul de veci dar terenurile mi le-a lasat mie prin testament autentificat la notar. Cei doi fii nu locuiesc in localitate ,au venit sa faca succesiunea si s-au impiedicat de acest testament pe terenuri care le-a incetinit procedura de a intra in posesia certificatului de mostenitor.Au venit atunci la mine ,le-am dat toate actele necesare pentru terenuri,inclusiv certificatul fiscal,dar nu si buletinul meu.
Ei au zis ca rezolva ei la notar fara mine .
Intrebarea este daca e ok asa fara sa merg si eu.
Ultima modificare: Vineri, 17 Iulie 2020
todeadenisa@yahoo.com, utilizator

Alte discuții în legătură

Pe un act de concesiune cu durata nelimitata a unui loc de veci ... jonel jonel Pe un act de concesiune cu durata nelimitata a unui loc de veci sunt trecuti doi concesionari. Unul dintre concesionari a decedat si nu mai are mostenitori. ... (vezi toată discuția)
Testament cu titlu particular anomis85 anomis85 Buna ziua, va rog sa ma lamuriti si pe minecu o problema legata de testament. Anul trecut vecina mea mi-a lasat prin testament cu titlu particular autentificat ... (vezi toată discuția)
Anulare certificat de mostenitor anirc anirc Buna ziua. Iata problema mea: In anul 2009 a murit tatal meu. In casa am descoperit ca matusa lui cu care locuia mi-a lasat prin testament toate bunurile ei ... (vezi toată discuția)