avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Mutare sediu social
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Mutare sediu social

Buna ziua. Vreau sa imi mut sediul social de la frima , acasa. Am citit pe net ca e posibil sa imi creasca foarte mult impozitul si am citit un articol din 2016 care spune ca poate ajunge la 6000 lei pe an. Mai este valabil acest lucru? care sunt pasii mai exact pentru a putea avea sediul social acasa si fara sa creasca impozitul ?
Ultima modificare: Duminică, 19 Iulie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:41, 19 Iulie 2020
Asta cu afecarea valorii impozitului pe cladire ar fi valabil daca activitatea pentru care sunteti autorizata cu acele coduri caen din certificatul constatator, se desfasoara la sediul social si nu la un punct de lucru sau la domiciliul clientului. Dupa efectuarea modficarii de sediu social la registrul comertului, trebuie sa mergeti in maxim 3o de zile la directia de taxe si impozite persoane fizice cu copie dupa certificatul constatator si actul de proprietate apartament si veti depune o declaratie de inregistrare sediu social firma (cu sau fara activitate economica) la adresa acelui apartament
Ultima modificare: Duminică, 19 Iulie 2020
george-neagu, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De aprox 1 luna am si activitate pe firma Cdinu27 Cdinu27 Buna seara! Am sediul social in apartament, de aprox 1 luna am si activitate pe firma ( ambalare colete sau predare produse in afara apartamentului). Trebuie ... (vezi toată discuția)
Sediu social fara activitate si platitor de tva mihaidp mihaidp Buna dimineata, Imi deschid o firma. Sediul social este apartamentul in care locuiesc si vreau sa-l declar fara activitate. Vreau ca firma sa fie platitoare ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru - coduri caen qu3en_bee qu3en_bee Buna ziua, Doresc sa deschid un punct de lucru si am cateva nelamuriri: - am gasit toate actele necesare pe onrc dar pe un alt forum am citit ca pe langa ... (vezi toată discuția)