avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 550 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Crapaturi/ fisuri pereti
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Crapaturi/ fisuri pereti

Buna ziua ! Langa blocul meu a inceput sa se construiasca un alt bloc si de atunci au inceput sa apara crapaturi in pereti . Au inceput sa apara si crapaturi in peretii de rezistenta. Unele fisuri sunt dintr-o parte in alta a peretilor . Unde as putea sa fac o plangere ?( la Inspectoratul de constructii?) Am si asigurare de locuinta si mi-au zis ca nu intra la sectiunea de alunecari de teren. Blocul in care locuiesc a fost construit in 2010. Crapaturi au inceput sa apara si pe casa scarii si la alte apartament de la diferite etaje. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 13:01, 20 Iulie 2020
Buna ziua,
Luati legatura cu Inspectoratul de Stat in Constructii si depuneti o sesizare.
Gasiti adresa si odul de depunere a sesizarilor pe site-ul dumnealor.
Ultima modificare: Luni, 20 Iulie 2020
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare apartament vecin, rezultat pereti crapati la mine utilizatorcosmin utilizatorcosmin Buna ziua, O cunostinta dintr-ul alt oras are un aparament care este la ultimul etaj intr-un bloc cu 4 etaje nou construit (nou de aprox. 7 ani). A tot ... (vezi toată discuția)
Acoperis la bloc florentinavlad39 florentinavlad39 Buna , am o problema cu acoperisul blocului . Am cumparat in urma cu putin timp un apartament la etajul 4 al unui imobil, intr-o zona centrala a orasului unde ... (vezi toată discuția)
Casa in renovare. drnc23 drnc23 Buna ziua. Am o problema cu un vecin, care a inceput o renovare la o casa ( vila cu 2 etaje , eu locuiesc la demisol , iar el deasupra.), fara sa tina cont de ... (vezi toată discuția)