avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1093 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrare achizitie si vanzare auto
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrare achizitie si vanzare auto

Buna ziua,

Societatea a cumparat un autoturism pe care l-a vandut in aceeasi zi catre o alta societate. Prima societate nu are cod caen pentru comert cu autovehicule. Cum se inregistreaza in contabilitate aceasta tranzactie?

Va multumesc,
Ultima modificare: Marți, 21 Iulie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:53, 21 Iulie 2020
O inregistrati ca achizitie si apoi dupa un timp (dupa ce o inregistati in circulatie pe firma), ca vanzare a unui mijloc fix in/din patrimoniul firmei. Nu ca marfa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma cu obiect de activitate 4511- comert cu autoturisme si autovehicule usoare adrianavoica adrianavoica Buna, Va rog frumos daca sa poate sa imi spuneti daca am ceva particularitati in domeniul contabil la firmele care au obiect de activitate comertul cu ... (vezi toată discuția)
Vanzare fond de comert ContSters128282 ContSters128282 Am o nelamurire: trebuie sa fac un contract de vanzare cumparare a fondului de comert, dar trebuie sa vand doar fondul de comert de pe un anumit punct de ... (vezi toată discuția)
Inregistrare in contabilitate autoturism dutescu maria dutescu maria Buna ziua, Am urmatoarea intrebare: societatea la care lucrez a cumparat o camioneta la pret de 1200 lei in noiembrie factura fiind fara tva. In decembrie ... (vezi toată discuția)