avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 203 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Intoarcere executare pe salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Intoarcere executare pe salariu

Buna ziua, am primit solutia asta, in instanta si as dori sa stiu:
Ca sa mi se restituie banii executati, trebuie sa astept ca decizia sa devina definitiva si executorie si pe urma sa introduc actiune de recuperare a taxei judiciare si a sumelor executate plus recuperarea cheltuielilor de judecata ??


21.07.2020
Ora estimata: 8:00
Complet: C4 CS - MM
Tip solutie: Admite in parte cererea
Solutia pe scurt: Admite în parte contestaţia la executare formulată de contestatorul Pe.. C.... în contradictoriu cu intimata Investcapital Ltd. Anulează actele de executare efectuate în dosarul execuţional nr. 2567/2019 al BEJ „ Caraman Cosmin”, ca urmare a intervenirii prescripţiei dreptului de a obţine executarea silită. Respinge cererea de anulare a titlului executoriu, ca fiind inadmisibilă. Ia act că nu s-au solicitat cheltuieli de judecată sau restituirea taxei judiciare de timbru de către contestator. Executorie, conform art.651 alin.4 CPC. O copie de pe prezenta hotărâre se va comunica executorului judecătoresc, de îndată după rămânerea ei definitivă, conform art.720 alin.4 CPC. Cu apel în termen de 10 zile de la comunicare, conform art.651 alin.4 CPC. Cererea de apel se va depune la Judecătoria Tecuci, sub sancţiunea nulităţii. Pronunţată 21.07.2020. Soluţia se va pune la dispoziţia părţilor prin intermediul grefei instanţei.
Document: Hotarâre 21.07.2020

Alte discuții în legătură

Complet: c3 amânat tip solutie: admite in parte cererea solutia ... yohann.ro yohann.ro Complet: C3 amânat Tip solutie: Admite in parte cererea Solutia pe scurt: Dosar nr........................................................ Hotărâre Admite ... (vezi toată discuția)
Admiterea contestatiei la executare e executorie? stelarman20001 stelarman20001 avem urmatoarea situatie. instanta de fond admite contestatia la executare si declara nule toate actele de executare dar nu trece in dispozitiv ca este ... (vezi toată discuția)
Am nevoie de o parere. are rost sa fac apel? ignat_adi ignat_adi Am primit urmatoarea solutie: \"Respinge excepţia netimbrării, excepţia tardivităţii introducerii contestaţiei, excepţia lipsei calităţii procesuale ... (vezi toată discuția)