Buna seara! Un sfat va rog am nevoie deoarece politia nu da doi bani pe un caz ca acesta. In data de 20.07.2020 ora 15 pana pe 22.07.2020 ora 16 am fost plecat de acasa. Cand m-am intors mi-am gasit masina cu cauciucurile taiate. Parcarea este la comun deci nu banuiesc vreun vecin ca i-as fi luat locul atata timp cat eu o parcam acolo mai mereu daca era locul liber,insa niciodată nu se stie. Plangere la politie degeaba, ba m-au mai luat si la misto. In scara blocului si in afara blocului sunt camere de supraveghere si culmea una bate exact pe masina mea.Am sunat la nr scris pe usa blocului care are legatura cu camerele si nu m-am lamurit deloc. Politia o aștept de 2 zile sa vina sa faca poze dar se pare ca sunt ocupati cu altele fiind doar 2 politisti pe toata comuna care este destul de mare. Deci cum pot avea acces la acele inregistrari din acea data si daca pot avea eu personal acces pt ca eu am tot timpul din lume sa privesc acele inregistari secunda cu secunda iar politia sigur nu va sta sa vizualizeze ore in sir de inregistrari pt 4 cauciucuri cand dânșii au alte cazuri foarte importante.Ma interesează inregistarile pe timp de noapte ca ziua nu vine nimeni sa taie cauciucuri cand lumea este in fata blocului masina mea fiind la 2 metri de scara blocului. Imi este frica deoarece stiu ca inregistrarile se sterg dupa 20 de zile din cate am inteles si imi este ca raman ca in tren cu toate camerele care sunt si pt care am platit.Dauna nu este nici mica fiind cauciucuri pe 19. Nu m-am certat cu nimeni. Deci vreau din tot sufletul sa prind făptașul.
Va mulțumesc!
O ultima rugaminte mai am. Am fost la asociatie cu o cerere catre președinta asociatiei de proprietari asa cum m-ati indrumat. Mi-au refuzat cererea pe motiv ca sa merg la politie, degeaba am insistat ca am fost deja la politie si am depus plângere, ca doamna era batuta in cap. Ce pot face in acest caz ca sincer m-am saturat de scursuri care nu isi fac treaba, de ciobani pusi in locuri unde nu ar trebuie sa fie, scuzati limbajul dar imi vine sa merg sa dau cu ei de pamant dar mi-aș face rau singur. Ba mai mult habar nu aveau ca la mine la bloc sunt camere se contraziceau ca nu sunt. Daca va vine sa credeți ce lichele ale societatii avem exact unde nu trebuie, habar nu au de ce se intampla in jurul lor. Multa stima si inca o data mii de scuze. Emilika40 a scris:
Faceți o cerere scrisă către asociație și insistați să o înregistreze (au această obligație), în care cereți păstrarea imaginilor din zilele în care ați lipsit până la soluționarea plângerii penale pe care ați depus-o.
Trimiteți/depuneți, dacă puteți, solicitarea și către firma respectivă.
Președinta a fost aleasă de membrii asociației, adunarea generală o poate schimba. Altfel, singura autoritate care o poate sancționa pentru că nu cunoaște și nu respectă Legea 196/2018 (legea asociațiilor de proprietari) este compartimentul specializat din primărie, dar dvs. ziceți că sunteți în rural, deci... :)
Stați liniștit acum, ați urnit poliția. E de-ajuns.
Am înțeles, va mulțumesc!!
Nu am avut niciodată probleme cu politia sau de acest gen, insa ce am învățat zilele acestea este ca daca vrei dreptate ea nu exista, ori taci si astepti ori iti faci dreptate singur, banuiesc ca de aceea inca multi nu sunt civilizati si apelează la legea junglei deoarece tara noastra este de asa natura, ceea ce este trist...
Exagerați. Probabil de supărare, e de înțeles. A-ți face dreptate singur e alegerea cea mai nepotrivită și la noi în țară, și oriunde altundeva unde, de bine, de rău, sistemul funcționează.
Ce e de învățat din ce ați pățit e că, din păcate, uneori fără insistență nu se rezolvă lucruri.