avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Buna ziua, Suntem o firma (SRL) infiintata in 2019 ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Buna ziua, Suntem o firma (SRL) infiintata in 2019 care are ca ...

Buna ziua,
Suntem o firma (SRL) infiintata in 2019 care are ca si obiect de activitate vanzarea de unele si accesorii, in timpul starii de alerta si starii de urgenta nu am fost afectati in nici un fel, intrebarea este urmatoarea: dorim sa angajam un tanar in varsta de 23 de ani, proaspat absolvent, care nu si-a pierdut locul de munca pe perdioada mai sus mentionata (stare de urgenta si cea de alerta) dorim sa beneficiem de ajutorul din partea Guvernului, cea in care firmele sunt "sustinute" cu 50% din baza salariala, conform OUG 92/2020, am citit legea insa nu suntem siguri daca ne incadram in conditiile mai sus mentionate. (?) Il vrem in mod express pe acel tanar care isi va depune dosarul de somaj.
Multumim anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Buna, am un srl (cod caen 3299) ce activeaza in domeniul confectionarii ... Anna85. Anna85. Buna, Am un SRL (cod CAEN 3299) ce activeaza in domeniul confectionarii articolelor de nunta si incasarile au fost afectate drastic (ex. 200 lei incasari in ... (vezi toată discuția)
Prelungire somaj tehnic dupa 01.06.2020 VIODA VIODA Care sunt codurile CAEN pentru care firmele pot prelungi suspendarea contractelor de munca in vederea obtinerii somajului tehnic de la stat? Care sunt ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic subventionat de stat -in stare de alerta BRATU ALINA BRATU ALINA Legea 298/2020 modifica si completeaza Codul Muncii , 2. După articolul 53 se introduce un nou articol, articolul 531, cu următorul cuprins: \" Art. 531. ... (vezi toată discuția)