avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Pensie de întreținere student major de la părinte ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Pensie de întreținere student major de la părinte care muncește în străinătate

Daca esti student major intre 18-26 si unul dintre parinti e plecat in strainatate cu contract de munca, si vrei sa-l dai pentru pensia alimentara.E posibil sa nu poti sa-l obligi pe parintele respectiv,printr-un avocat sa prezinte un act cu cat are venitul ca sa poata fi calculata pensia in functie de venitul respectiv,ci nu in functie de minimul pe economie
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 17:26, 29 Iulie 2020
solicitati angajatorului parintelui comunicarea salariului. prin avocat, de preferat.
Se poate solicita unității angajatoare din străinătate comunicarea veniturilor pe care le obține părintele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie alimentara ContSters155784 ContSters155784 am si eu o problema : parintii mei sunt divortati de 3 ani si primesc pensie alimentara de la mama,acum am terminat liceul si deja mama nu mi-a mai trimis ... (vezi toată discuția)
Ce pot face? elena l elena l ce pot face ca sa primesc pensie alimentara desi am implinit 18 ani?trebuie spus ca pana acum nu am primit pensie alimentara.............???? (vezi toată discuția)
Ma numesc andreea si am 20 de ani. parintii mei sunt divortati ... Anda55 Anda55 Ma numesc Anda si am 20 de ani. Parintii mei sunt divortati de ani buni, sunt in parintelui 1 (P1), astfel incat parintele 2 (P2) meu mi-ar datora pensie ... (vezi toată discuția)