Pe data de 3 Iulie 2019 mi s a întocmit un proces verbal pentru neacordare de prioritate.
Au spus ca am fost filmat nu am semat și am mers in instanta. După expirarea dovezii am depus permisul la Udiste pe 19 Iulie 2019.
Pe baza actului de grefa l am recuperat pe 30 Iulie. 2019.
In apel 2020, am pierdut pronunțarea hotărârea definitiva avand loc pe 29 Iunie 2020.
Pe 14 Iulie am depus din nou permisul și mi s a spus sa vin după 30 de zile ca perioada de 12 zile din 2019 nu se i a in considerare .
Am făcut cerere la comandant care fără nici o explicatie a confirmat ca permisul îmi este reținut 30 de zile.
Exista un act normativ care nu permite scăderea perioadei inițiale ?
Mi se pare un abuz pentru ca ART 100 prevede suspendarea dreptului de a conduce pe 30 de zile și nu pe 30+12 adică 42 de zie .
Va mulțumesc anticipat pentru timpul și atenția acordată.
Plangerea contravenționala a fost depusă in termen 30 Iulie 2019.
Dar anterior datei introducerii plângerii am depus permisul la Udriste in 19 Iulie 2019, pentru 12 zile.
In baza certificatului de grefa 30 Iulie 2019 data introducerii plângerii contravenționale mi-am recuperat permisul.
Din Iulie 2019 m-am judecat și in 29 Iunie 2020 in apel am pierdut procesul , cznd s-a dat și pronunțarea hotărârii definitive .
Pe 14 Iulie 2020 in termen legal am depus din nou permisul la Udriste și mi s-a spus sa vin peste 30 de zile ca perioada de 12 zile (din 19 Iulie -30 Iulie 2019 când am depus permisul) nu se ia in considerare.
Întrebarea mea este dacă exista vreun act normativ care nu permite scăderea perioadei inițiale?
Din păcate, nu există un act normativ care să reglementeze situația aceasta.
Există o practică în comunicarea proceselor-verbale (nesemnate) după expirarea dovezii, motiv pentru care uneori plângerile contravenționale sunt depuse anterior comunicării pv (pentru suspendarea executării).
Buna seara, mii de scuze pentru răspunsul întârziat.
Plangerea a fost depusă ulterior primirii pv..
Va mulțumesc pentru atenția și timpul dumneavoastră.