avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 940 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redobandire permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redobandire permis suspendat

Buna ziua,
Am urmatoarea situatie: pe data de 30 iunie 2019 mi-a fost suspendat dreptul de a conduce ptr 90 de zile.
Deoarece intruneam conditiile necesare reexaminarii ptr redobandire dupa 30 de zile, in data de 18 iulie am sustinut examenul de redobandire pe care l-am luat. In data de 19 iulie am depus cererea de reducere a suspendarii precum si toata documentatia necesara.
Termenul de 30 de zile a expirat pe 29 iulie, totusi nu imi pot recupera permisul pentru ca politia unde am depus documentatia - Brasov, nu a procesat/implementat nici pana astazi cererea de reducere a perioadei, depusa - repet, pe data de 19 iulie, deci in urma cu 12 zile.
Astazi este deja a doua zi de cand ar fi trebuit sa am dreptul de a conduce, si totusi in sistem apar tot suspendat.
Ce posibilitati legale am in situatia actuala ?
Ultima modificare: Miercuri, 31 Iulie 2019
liviubozgan, utilizator

Alte discuții în legătură

Legea aplicabila este cea de la data savarsirii contraventiei Pit21 Pit21 Buna seara va rog foarte mult sa ma ajutati ,in data de 16.11.2018 am avut un eveniment dupa care am fost cercetat pentru vatamare. In data de 10 .10.2019 am ... (vezi toată discuția)
Redobandire permis suspendat alcool laura80a laura80a Buna seara! Am urmatoarea situatie...permis suspendat 90 zile (pt alcool 0,13). Din ce am citit se poate sustine examenul de redobandire si reducerea ... (vezi toată discuția)
Intrebare examen redobandire anonim90 anonim90 Buna ziua, in 22 noiembrie 2018 am produs un accidemt cu victime, din cauza neacordari de prioritate. Victima nu a depus plangere iar in data de 4 Aprilie 2019 ... (vezi toată discuția)