avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1591 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... O firma a intrat in faliment, s-a deshis procedura de ...
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

O firma a intrat in faliment, s-a deshis procedura de faliment. ...

O firma a intrat in faliment, s-a deshis procedura de faliment. Firma a contestat deschiderea procedurii si inainte de pronuntarea definitiva a doua instanta in Bucuresti/la prima instanta a peirdut/, firma respectiva si-a platit toate datoriile pe care le avea. dar cu toate acestea Curtea a renuntat definitiv oprirea procedurii de faliment. Acum Firma nu are nicio datorie dar este in procedura deschisa de faliment. Intrebarea mea este putem sa salvam firma ? adica firma sa nu fie radiata ?
Cel mai recent răspuns: GRINSOLV IPURL , Practician in insolventa 19:16, 19 August 2020
Ceva nu merge din descrierea dumneavoastră. Puteți să dați un link către dosarul aflat pe rolul instanței? Puteți trimite și în privat.
Daca nu se depune nicio cerere de inscriere in tabelul de creante judecatorul sindic va pronunta o sentinta de inchidere a procedurii fara radierea societatii.

Cu toate acestea, ar de preferat sa aveti un avocat care sa faca o cerere catre judecatorul sindic pentru a se constata situatia de mai sus.

Sper sa va fie de folos informatiile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere firma eu1961 eu1961 am avut o firma care a fost lichidata si radiata din evidentele fiscului conf art176 alin 6 c.p.fisc. Cum pot obtine un certificat fiscal care sa dovedeasca ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva de la firma in faliment bende bende Buna seara, M-ar interesa daca pot recupera de la stat TVA-ul achitat deja pentru facturile emise dar neincasate de la firme pentru care ulterior ... (vezi toată discuția)
Cum se executa o sentinta de atragere??? MIXAM MIXAM Exista sentinta de atragere a raspunderii persoanelor responsabile promovata in temeiul art. 138 al. 1 lit a, prin care jud sindic a admis in parte actiunea ... (vezi toată discuția)