avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cum pot afla numarul unui dosar daca am deja numarul ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cum pot afla numarul unui dosar daca am deja numarul hotararii ...

Cum pot afla numarul unui dosar daca am deja numarul hotararii judecatoresti emise ? Doresc sa fac o cerere de autentificare a hotararii dar trebuie sa trec si numarul dosarului. E din 2009.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:59, 3 August 2020
Daca detineti hotararea judectoreasca,verificati atent cotinutul unde se consemneaza concret instanta ,numarul dosarului si partile

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societate insolventa ilie cristina ilie cristina buna ziua!!am si eu o intrebare...am doua hotarari judecatoresti definitive si irevocabile cu societatea la care am lucrat dar de putin timp am aflat ca ... (vezi toată discuția)
Sentinta in procesele civile LUNCANU IONEL LUNCANU IONEL Va rog sa imi spune-ti in cat timp trebuie sa ajunga hotararea acasa dupa terminarea procesului (prima instanta), avand in vedere termenul procedural pentru ... (vezi toată discuția)
Doresc sa gasesc o sentinta pronuntata de tribunalul bucuresti in 1994, intr-un dosar in materie comerciala Andrei_I Andrei_I Buna ziua, Doresc sa gasesc o sentinta civila mai veche (1994) pronunata de catre Tribunalul Bucuresti intr-un dosar in materie comerciala. Unde ar trebui ... (vezi toată discuția)