avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 199 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti daca un contract de succesiune ...


Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca un contract de succesiune si partaj se poate anula pe baza unui contract de vanzare cumparare tinut ascuns timp de 26 de ani .
Practic, in urma cu 26 ani bunica mea, in varta de 90 ani, a vandut o proprietate punand degetul pe contract...nu putea sa mai scrie..
Dupa decesul ei s-a facut sucesiunea si partajul intre cei 2 frati si nu s-a stiut de acel contract, proprietatea respectiva ajungand la mama mea. Posesorul acelui contract a acceptat sccesiunea beneficiind de ea in urma decesului unuia dintre mostenitori, tatal lui si fratele mamei.
La decesul mamei s-a mai facut o succesiune si un partaj . Dupa acesta sucesiune a aparut si acel contract de vanzare cumparare vechi de 26 ani.
Va rog sa-mi mai spuneti daca anuland o succesiune se vor anula si celelalte care au urmat dupa ea...

VA MULTUMESC,


Cel mai recent răspuns: Mircea SCALAT , Contabil 11:11, 8 August 2020
catalintomescu72 a scris:
Da.A fost facut de un notar.

Fiind vorba de IMOBIL în Registrul Cadastral cine este consemnat ca fiind proprietar?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Donatie calin felicia calin felicia Parintii mei au divortat.La decesul tatalui sora mea a luat toata partea tatalui meu, care depaseste ca valoare partea care mi se cuvine mie din donatia ... (vezi toată discuția)
Poate fi atacat un act de vanzare-cumparare? KASSYAN83 KASSYAN83 Buna ziua ! In anul 2008 , bunicii mei din partea mamei , au incheiat un act de vanzare-cumparare , cu clauza de intretinere cu unul din fratii mamei , ei ... (vezi toată discuția)
Mostenire 0765990753 0765990753 parintii mei au o casa cu contract vanzare cumparare cu clauza de intretinere obtinut astfel de la parintii tatalui meu.in 2004 tatal meu a decedat mama ... (vezi toată discuția)