Media Intră în comunitate
avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 5973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Bună ziua, dacă am poprire pe salariu și starea de ...
Discuție deschisă în Executare silită

Bună ziua, dacă am poprire pe salariu și starea de urgenta ...

Bună ziua, dacă am poprire pe salariu și starea de urgenta s-a terminat de mai mult de 60 zile, eu încă sunt pe șomaj tehnic, se poate popri aceasta indemnizație? Conform ordonanței de urgenta nr 70/2020 șomajul tehnic nu se poate popri pe toată perioada acordarii lui, nu numai pe perioada stării de urgență inclusiv 60 zile de când se termina starea de urgenta.

Alte discuții în legătură

Bună ziua, dacă încă sunt în șomaj tehnic banca poate sa ... george32 george32 Bună ziua, Dacă încă sunt în șomaj tehnic banca poate sa îmi facă poprire în acest moment, având mai mult de 60 de zile de la sfârșitul stării de ... (vezi toată discuția)
Salariu andonie maria andonie maria Buna ziua. Sunt angajat la DGASPC sector 6 la un centru de primiri urgenta copii. Conform Ordonantei Militare nr.8 din 09.04.2020 personalul centrului au fost, ... (vezi toată discuția)
Codul muncii in contextul actual- buna ziua, in luna aprilie anul curent, angajatorul m-a trimis ... oana.cris oana.cris Buna ziua, In luna Aprilie anul curent, angajatorul m-a trimis in somaj tehnic pana in luna Iunie inclusiv. In luna Iulie, m-a scos si m-a bagat in preaviz, ... (vezi toată discuția)