avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Adaugarea unui cod caen
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Adaugarea unui cod caen

Buna ziua!

Pentru a adauga un nou cod CAEN ce formular trebuie sa descarc de pe siteul ONRC?
Cat ar costa adaugarea unui cod caen?
Ultima modificare: Vineri, 7 August 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Lăzăruţiu Lucian , Avocat 08:29, 7 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a menţiunilor privind modificarea obiectului de activitate (completare, extindere, reformulare, precizare domeniu şi activitate principală, schimbarea domeniului şi activităţii principale)
[ link extern ]
Cat ar costa adaugarea unui cod caen?


Costul este de 183 de lei, care reprezinta publicarea in Monitorul Oficial al hotararii (deciziei) privind modificarea obiectului de activitate al societatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coduri caen asiguraribroker asiguraribroker Buna ziua, Am urmatoarele intrebari: 1. Se poate schimba codul caen principal din 6622 in 4619 ? Am inteles ca acest cod CAEN nu mai poate fi schimbat ... (vezi toată discuția)
Autorizare cod caen pe societate cu 6920 smartpacking smartpacking Buna ziua, In ce condiții pot autoriza un alt cod Caen pe o societate cu cod Caen 6920? Nu este nici o problema sa înființez o noua societate și sa ... (vezi toată discuția)
Acte necesare suciu_diana suciu_diana Buna ziua, care sunt pasii de urmat pentru completarea actului constitutiv, al unui SRL, cu mai multe coduri CAEN si inregistrarea acestuia la Reg Com? ... (vezi toată discuția)