avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Coduri caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Coduri caen

Buna ziua,

Am urmatoarele intrebari:

1. Se poate schimba codul caen principal din 6622 in 4619 ? Am inteles ca acest cod CAEN nu mai poate fi schimbat dupa o lege noua de anul acesta.

2. Costul pentru adaugarea de noi coduri caen. Momentan am pe firma 20 de coduri caen si doresc sa mai adaug 5-10 coduri. Stiu ca publicarea acestora in Monitorul oficial se face pe numarul de caractere, imi puteti spune daca trebuie publicate din nou toate codurile sau se publica doar codurile noi ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:04, 12 Septembrie 2016
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a menţiunilor privind modificarea obiectului de activitate (completare, extindere, reformulare, precizare domeniu şi activitate principală, schimbarea domeniului şi activităţii principale)
[ link extern ]

Tariful de publicare în Monitorul Oficial, Partea a IV-a.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugarea unui cod caen MrFB MrFB Buna ziua! Pentru a adauga un nou cod CAEN ce formular trebuie sa descarc de pe siteul ONRC? Cat ar costa adaugarea unui cod caen? (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid o fabrica de bors Myha38 Myha38 Buna seara! Doresc sa deschid o fabrica de borș unde ar trebui sa activez codurile caen 1107 si 1089. Intrebarea mea,dupa fabricare si imbuteliere,pentru a ... (vezi toată discuția)
Acte pentru a schimba domeniu principal de activitate GINIGND GINIGND Buna ziua, am un srl-d care nu a avut avtivitate pana acum cu coduri caen care nu am sa le folosesc. Doresc sa imi schimb domeniul principal de activitate si ... (vezi toată discuția)