avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 810 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 Coduri caen
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

Coduri caen

Buna ziua,

Am urmatoarele intrebari:

1. Se poate schimba codul caen principal din 6622 in 4619 ? Am inteles ca acest cod CAEN nu mai poate fi schimbat dupa o lege noua de anul acesta.

2. Costul pentru adaugarea de noi coduri caen. Momentan am pe firma 20 de coduri caen si doresc sa mai adaug 5-10 coduri. Stiu ca publicarea acestora in Monitorul oficial se face pe numarul de caractere, imi puteti spune daca trebuie publicate din nou toate codurile sau se publica doar codurile noi ?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:04, 12 Septembrie 2016
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a menţiunilor privind modificarea obiectului de activitate (completare, extindere, reformulare, precizare domeniu şi activitate principală, schimbarea domeniului şi activităţii principale)
[ link extern ]

Tariful de publicare în Monitorul Oficial, Partea a IV-a.
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adaugarea unui cod caen MrFB MrFB Buna ziua! Pentru a adauga un nou cod CAEN ce formular trebuie sa descarc de pe siteul ONRC? Cat ar costa adaugarea unui cod caen? (vezi toată discuția)
Doresc sa deschid o fabrica de bors Myha38 Myha38 Buna seara! Doresc sa deschid o fabrica de borș unde ar trebui sa activez codurile caen 1107 si 1089. Intrebarea mea,dupa fabricare si imbuteliere,pentru a ... (vezi toată discuția)
Acte pentru a schimba domeniu principal de activitate GINIGND GINIGND Buna ziua, am un srl-d care nu a avut avtivitate pana acum cu coduri caen care nu am sa le folosesc. Doresc sa imi schimb domeniul principal de activitate si ... (vezi toată discuția)