avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1714 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Portal Hotărâri judecătorești
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Portal Hotărâri judecătorești

Bună seara!

Încerc să fac o cercetare a hotărârilor judecătorești având ca obiect

- Art. 297 alin. 2 Cod penal;
- Art. 247 Cod penal 1968.

Ambele articole se referă la abuzul în serviciu prin îngrădirea drepturilor. Până acum mi-a fost foarte dificil să găsesc hotărâri judecătorești în această materie.

Vă rog frumos, dacă cineva poate să îmi recomande o soluție sub forma unui portal sau a unui software, aș fi recunoscător. Nu sunt jurist de profesie și nu cunosc UNDE pot consulta hotărâri judecătorești cu acest subiect.

Vă mulțumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Duca Oana , Avocat 07:27, 7 August 2020
rolii.ro, jurisprudenta.com

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara, caut un avocat sau consilier juridic cu experiență ... ancut75 ancut75 Buna seara, Caut un avocat sau consilier juridic cu experiență în domeniul dreptului penal, executării silite și drepturilor omului, pentru analiza și ... (vezi toată discuția)
Cum raspunde un functionar public pentru refuz de a aplica legea? Sever Simion Sever Simion As dori sa stiu cum raspunde in civil un functionar public pentru refuz de a aplica legea si sanctiuni conform fisei postului sau? Nu institutia, ci el ... (vezi toată discuția)
Procedura continuare executare silita luticus luticus Executorul judiciar care trebuie sa puna in executare o sentinta definitiva executorie a dispaut si nu il gasesc. Am gasit pe portal.just.ro urmatoarea ... (vezi toată discuția)