avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1730 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Buna seara, Caut un avocat sau consilier juridic cu ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Buna seara, Caut un avocat sau consilier juridic cu experiență ...

Buna seara,
Caut un avocat sau consilier juridic cu experiență în domeniul dreptului penal, executării silite și drepturilor omului, pentru analiza și revizuirea unei plângeri penale deja redactate, cu scopul de a-i consolida temeinicia și șansele de succes.

Este vorba despre o executare silită abuzivă, desfășurată în ciuda unei hotărâri judecătorești definitive de anulare a actelor de executare. Executorul și creditorul (instituție financiară) continuă să mențină în mod ilegal înscrieri în cartea funciară și sechestru auto, încălcând legea și cauzând:

Nerespectarea hotărârii judecătorești (art. 287 Cod penal)

Abuz în serviciu (art. 297 Cod penal)

Complicitate și discriminare instituțională

Grave prejudicii materiale și de sănătate (diagnostic: tiroidită Hashimoto cauzată de stresul prelungit)

Caut o opinie juridică clară, documentată, sinceră, pentru a definitiva plângerea penală înainte de depunerea oficială.

Rog:

Disponibilitate pentru comunicare online (locuiesc în strainatate);
Cel mai recent răspuns: ancut75 , utilizator 19:07, 17 Iulie 2025
Puteti accesa butonul "consultanti", va alegeti persoana dorita. Daca este disponibila, va poate reprezenta contracost.
Regulamentul forumului interzice recomandarile.
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat penal buna ziua! caut un avocat din bucuresti cu experienta ... Simona7575 Simona7575 Avocat penal Buna ziua! caut un avocat din Bucuresti cu experienta in penal si civil care, intr-o prima etapa, sa-mi ofere consultanta juridica iar ulterior ... (vezi toată discuția)
Plangere penala prealabila redinciucconstantin redinciucconstantin Buna ziua.Am depus o plangere penala prealabila conform Art 287 al1 privind nepunerea in executare a unei hotarari judcatoresti definitive privind plata ... (vezi toată discuția)
Neexecutare sentinta judecatoreasca Ilinca1958 Ilinca1958 Am o sentinta judecatoreasca definitiva din luna septembrie 2014. Prin aceasta, mi-am castigat un spor salarial, in sectorul bugetar. Numai ca, directorul ... (vezi toată discuția)