avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 757 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Am un credit la BCR neachitat din 2005 ,suma ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Am un credit la BCR neachitat din 2005 ,suma împrumutată e ...

Am un credit la BCR neachitat din 2005 ,suma împrumutată e de o sută de milioane lei vechi,din punct de vedere legal nu sunt obligat să-l plătesc, dar as vrea să știu dacă mai e activ și să-l pot plati in rate vreun specialist in domeniu?
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 14:12, 7 August 2020
Eu zic sa contactati un avocat si sa cereti in instanta constatarea prescrierii datoriai.
Nu aveti de unde stii unde a ajuns creditul, la ce firma de recuparare, si ce dobanzi s-au acumulat...
“Din punct de vedere legal nu sunt obligat, sa platesc” sunt curioasa cine v-a zis acest lucru. Banca nu închide/ nu prescrie datoria asa de usor; mai degraba vinde unei firme de recuperari.
Am impresia ca cineva v-a contactat in legatura cu aceasta datorie; altfel de ce va intereseaza daca este sau nu activ si de ce doriti sa faceti amendamente de plata.


Ultima modificare: Sâmbătă, 22 August 2020
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre prescrierea datoriilor ganeacristi ganeacristi buna am inteles ca prescrierea trebuie invocata. cum se invoca asta? cum se face? si daca executorul va cere incuvintarea instantei si va trece la poprire ... (vezi toată discuția)
Credit bancar neachitat rodega7 rodega7 Este adevarat ca,un credit neachitat o perioada mai mare de timp (cativa ani) se prescrie ,daca o persoana care a contractat un credit (presupun ca nu conteaza ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriptie pentru credit bancar ifti1967 ifti1967 Buna ziua, Am primit, in februarie 2010, o notificare de executare silita de la o firma de recuperari ptr un credit neachitat integral de titular, eu avand ... (vezi toată discuția)