avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 371 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua, Am fost executat silit de către un ...
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua, Am fost executat silit de către un executor pentru ...

Buna ziua,
Am fost executat silit de către un executor pentru o datorie la bancă.
Am depus in instanta contestație la executarea silita, suspendarea executării silite și întoarcerea executării silite.
Ulterior desi a fost dat termen pentru data de 3 septembrie am cerut si suspendarea provizorie a executarii silite, cerere care a fost admisă de instanță În data de 30.07.2020 prin care a dispus suspendarea provizorie a executarii silite până la soluționarea cererii de suspendare.
Intrebare: de la data de 30.07.2020 cand instanța a dispus suspendarea provizorie a executarii silite, executorul mai are dreptul, mai poate sa oblige angajatorul sa imi retina bani in continuare si dupa data de 30.07.2020 cand instanța a dispus suspendarea provizorie?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Dacă pe data de 3 septembrie este primul termen fixat în dosarul de fond, puteți formula un capăt de cerere distinct, prin care care să solicitați și amendarea executorului, suplimentar față de ceea ce ați cerut prin contestația la executare. Desigur, va trebui să motivați în fapt și în drept și acest capăt de cerere și să-l probați.

Cătălin 77 a scris:

Da?...Pot demonstra instanței care judecă contestație ca executorie nu a dorit să înființeze nici angajatorul si nici bancă ca a fost dispusă suspendarea provizorie desi eu personal am mers la executor si am dus hotărârea in original totodată cerandu-i sa suspende executarea conform hotărârii?
Se poate sa ma adresez instanței care judecă contestația si sa ii demonstrez cu documente ca executorie nu a dorit să suspende executarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am o hotărâre de suspendare provizorie a executării silite ... Cătălin 77 Cătălin 77 Am o hotărâre de suspendare provizorie a executării silite din luna iunie 2021, momentan dosarul este suspendat, deoarece am deschis un alt dosar împotriva ... (vezi toată discuția)
Efectele suspendarii executarii silite. refuzul executorului de a ridica poprirea pe salariu DanRo DanRo Preambul: credit neplatit din 2006, evident prescris, executare silita cu poprire pe conturi si salariu, contestatie la executare, suspendare executare ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei hotarari judecatoresti doina-dobrescu doina-dobrescu Am o executare silita la care in termen am depus contestatie la executare. In acelasi timp am cerut instantei si suspendarea provizorie a executarii silite. ... (vezi toată discuția)