avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua, Am lucrat, din 1990 pana in 2001 , intr-o ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua, Am lucrat, din 1990 pana in 2001 , intr-o intreprindere ...

Buna ziua,
Am lucrat, din 1990 pana in 2001 , intr-o intreprindere cu specific morarit - panificatie, unde am indeplinit functia de sef de coloana, dar am raspuns si de organizarea si functionare transportului intern pe calea ferata ( aveam in subordine soferii, mecanicii de locomotiva, manevranti vagoane, etc) Am posibilitatea sa obtin grupa a doua de munca?
Dumitru
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 14:50, 9 August 2020
Puteti obtine grupa de munca numai daca firma a respectat prevederile Ordin MMPS nr. 50/ 1990 completat la 31.08.1994 si a intocmit anual, documentatiile legale, a obtinut avizul ITM/ Inspectia muncii pentru locuri de munca incadrate in grupa de munca si dvs. ati fost nominalizat prin decizie interna ca beneficiar de grupa de munca.
In mod normal, incadrarea dvs. in grupa de munca ar trebui sa se regaseasca prin mentiuni in carnetul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Un ing. stagiar are drept la grupa ii Mihail58 Mihail58 Am fost ing. mecanic stagiar intr-un atelier de demontari-reparatii tractoare, combine la un SMA, in perioada 1984-1986. Pentru aceasta perioada am drept la ... (vezi toată discuția)
Grupa de munca pana 2001 mzakarias mzakarias Daca laborator clinic de analize medicale din spitale beneficiaza de grupa a II si in baza caror legi. Am lucrat ca asistent med de laborator si nu am trecuta ... (vezi toată discuția)
Anestezie și terapie intensiva busubianca busubianca Bună seara, Am și eu o întrebare legată de persoanele care lucrează în cadrul secțiilor de anestezie și terapie intensivă medici, asistente, dacă ... (vezi toată discuția)