avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 678 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua. Am apelat nr de urgenta 112 deoarece un ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua. Am apelat nr de urgenta 112 deoarece un individ făcea ...

Bună ziua. Am apelat nr de urgenta 112 deoarece un individ făcea scandal la poartă la domiciliul meu, iar agenții care s-au deplasat la fața locului m-au amendat tot pe mine că l-am făcut prost și nesimțit pe individ. Menționez că incidentul s-a petrecut în jurul orei 23, iar individul nu era din localitate. Mi-au trimes procesul verbal prin poștă, semnat ca martor de individul împotriva căruia eu ceruse ajutorul spunînd că eu aș fi refuzat să semnez, în condițiile în care nu mi s-a adus la cunoștință. Acest personaj mă deranjează în mod repetat, a doua oară când am apelat nr de urgenta 112,în jurul orei 1 noaptea era însoțit de un alt personaj iar agenții mi-au dat tot mie amendă, deoarece i-aș fi adus injurii și l-am făcut jegos pe celălalt. Aș vrea să știu și eu ce îmi rămâne de făcut, ce măsuri să iau... Să plec din țară sau să aștept IML-ul să îmi constate decesul? Dacă chem poliția mă aleg cu amendă, găsesc dînșii un motiv. Probabil așa consideră dumnealor că își merită bonusurile de performanță, amendînd victimele. Eu sunt femeie, locuiesc împreună cu mama mea care a suferit un accident vascular, și în continuare sunt amenință și șantajată prin intermediul mesajelor și apelurilor telefonice.
Ultima modificare: Duminică, 9 August 2020
Enel, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:53, 9 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
puteti contesta amenda..
aveti politie locala, un sef de post etc ? sunati direct acolo, nu la 112, macar sa aveti dovada ca ati incercat.
cine e individul, banuiesc ca va cunoasteti ?

gi-jane2 a scris:

puteti contesta amenda..
aveti politie locala, un sef de post etc ? sunati direct acolo, nu la 112, macar sa aveti dovada ca ati incercat.
cine e individul, banuiesc ca va cunoasteti ?

Polițiștii sunt repartizați pe mai multe zone, nu polițistul din localitate m-a amendat. Cînd am reușit să iau legătura cu șeful de post, i-am povestit situația în care ma aflu, mi-a recomandat să stau liniștită că nu mai vine, deoarece la una dintre,, vizite" i-au suspendat permisul de conducere. Cînd le-am cerut explicații primilor polițiști care m-au amendat, tot liniștea mi-au recomandat-o, spunîndu-mi că va veni el să îmi plătească amenda. Ce să înțeleg de aici? Menționez că am un loc de muncă, nu sunt o femeie întreținută, și nu am profitat sub nici o formă de acest individ, l-am întâlnit de 3 ori, mi-am dat seama că nu ne potrivim la caracter, i-am adus la cunoștință intenția mea, și totuși...
Ultima modificare: Duminică, 9 August 2020
Enel, utilizator
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti face plangere penala pt hartuire impotruva individului.
Amenda o puteti contesta in termen de 15 zile de la comunicare.
Incercati sa il evitati pe individ, nu mai iesiti la poarta. Daca indrazneste sa intre in curte, faceti-i plangere si pt violare de domiciliu.
Poate totusi nu mai vine .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot reclama serviciul 112 ? mihaiclaudiugabriel mihaiclaudiugabriel Buna ziua ! Am si eu o intrebare : pot sa reclam pe cei de la serviciul 112? In ziua de 05.08.2016 in jurul orei 15,45 am apelat serviciul 112 pentru o ... (vezi toată discuția)
Pentru ce as putea fi acuzat? Bogdan.S Bogdan.S Buna ziua Am sa va spun povestea mea de acum o saptamana, si as dori va rog si cateva sfaturi. Ma aflam in vizita la un coleg care urma sa plece in acea ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda apel 112 dana_dinu2019 dana_dinu2019 In 27.09.219 am aflat intamplator de la oficiul \"Taxe si Impozite\" unde ma aflam pentru a face o plata, ca figurez in sistemul lor informatic cu o amenda in ... (vezi toată discuția)