avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Pot reclama serviciul 112 ?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Pot reclama serviciul 112 ?

Buna ziua ! Am si eu o intrebare : pot sa reclam pe cei de la serviciul 112? In ziua de 05.08.2016 in jurul orei 15,45 am apelat serviciul 112 pentru o altercatie cu un vecin de apartament, operatoarea mi-a ascultat reclamatia iar, cand mi-a facut legatura cu politia , operatorul mi-a spus ca daca mai sun la politie o sa primesc amenda. Intrebandu-l de ce , mi-a raspuns ca asa vrea el . Ce pot face in cazul acesta ?
Cel mai recent răspuns: romibaro , utilizator 16:20, 5 August 2016
sa apelati 112 cand este o urgenta adevarata.
pentru altercatii cu vecinii sunati la politia locala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendă pentru sunat nejustificat la 112. doresc să contest procesul verbal, are rost? Mihai Eremia Mihai Eremia 1. În data de 21 iulie am sunat la 112 deoarece în blocul din vecinătate se asculta muzica la o intensitate ridicată. 2. Un echipaj de poliție a venit ... (vezi toată discuția)
Vecin nebun deasupra care alearga prin casa, ce pot face? marius_2013 marius_2013 Buna ziua, De cativa ani buni am un vecin nebun (are in jur de 40+ ani acum) care locuieste in apartamentul de deasupra mea, impreuna cu mama sa(o baba ... (vezi toată discuția)
Apel 112 - altercatie violenta iminenta - parcare loc dezapezit - amenda pentru apel 112 nejustificat valentinnn valentinnn Buna seara, Va scriu ca sa cer un sfat si in acelasi timp sa vedeti ce se intampla in minunatul Bucuresti, in apropierea acestuia si cu sistemul din tara ... (vezi toată discuția)