avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 391 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Ce pot face daca Amazon refuza sa imi inchida contul? ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Ce pot face daca Amazon refuza sa imi inchida contul? De aproximativ ...

Ce pot face daca Amazon refuza sa imi inchida contul? De aproximativ doua saptamani incerc sa imi inchid contul de Amazon dar ei refuza sa il inchida si ma amana mereu spunandu-mi sa astept 24 de ore.
Edit: de fiecare data cand incerc sa trimit un e-mail la Amazon in care cer sa imi fie inchis contul, primesc un raspuns automat de la cs-reply@amazon.com in care mi se spune ca e-mailul meu nu a putut fi trimis.
[ link extern ]
Ultima modificare: Marți, 11 August 2020
radu12334, utilizator
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 21:54, 11 August 2020
legal? mai nimic. deconectati-va cardul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere cont poprit in ro din afara tarii Mihai_D2 Mihai_D2 Datorie la banca,n-am mai putut plati ratele, dosarul a ajuns in final la un recuperator.Am plecat in strainatate sa pot sa-mi platesc datoriile,cand am ... (vezi toată discuția)
Bt direct ifn: card închis și achitat, dar acum sunt înscris în biroul de credit pentru neplată! SilviaZ21 SilviaZ21 Bună ziua, Anul trecut am utilizat un card **BT Direct IF** timp de aproximativ trei luni, după care am sunat pentru a-l închide. Un operator mi-a ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, anul trecut am utilizat un card **bt direct if** ... SilviaZ21 SilviaZ21 Bună ziua, Anul trecut am utilizat un card **BT Direct IF** timp de aproximativ trei luni, după care am sunat pentru a-l închide. Un operator mi-a ... (vezi toată discuția)