avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1184 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna ziua, am stat un Austria 4 ani, am nascut acolo 2 ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna ziua, am stat un Austria 4 ani, am nascut acolo 2 copii ...

Buna ziua, am stat un Austria 4 ani, am nascut acolo 2 copii beneficiind de indemnizatie acolo, după ultimul an de indemnizatie am lucrat 3 luni, apoi ne-am mutat definitiv în România, dacă lucrez în România iar eu trebuie sa nasc următorul copil în Aprilie 2021, as putea sa iau indemnizatie aici? Am citit ca se ia în considerare și perioada de indemnizatie, este vorba doar de perioada din România sau din oricare tara Eu? Multumesc
Cel mai recent răspuns: DaniellaG , utilizator 17:16, 13 August 2020
Ok. Multumesc pt informatii

Cornel Vasile a scris:

Nu cunosc daca se ia in considerare o astfel de situatie ... intrebati la ANPIS/AJPIS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere copii Raluralook Raluralook Buna ziua. Lucrez in uk din 2018. Am ramas insarcinata urmand sa nasc in luna noiembrie 2020. Voi pleca in romania in luna august 2020 urmand sa fiu angajata ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil-munca in strainatate Mihone Mihone Planuiesc sa ma intorc in tara pentru a naste si creste copilul meu. Am lucrat 5 ani in Romania pana in luna februarie 2019 cu forme legal, dupa care din luna ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Emilia2007 Emilia2007 Buna ziua.daca lucrez in strainatate.tara membru UE si revin in tara in ultima luna de sarcina si voi naste in romania si voi ramane beneficiez de indemnizatia ... (vezi toată discuția)