avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 715 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Cine imi poate spune cat este acum indemnizația pt un ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Cine imi poate spune cat este acum indemnizația pt un an la ...

Cine imi poate spune cat este acum indemnizația pt un an la DL 118/1990
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:35, 13 August 2020
1. Soțul/Soția celui decedat în luptele cu organele de represiune comunistă, în răscoale țărănești ori decedat, din categoria celor dispăruți sau exterminați în timpul detenției, internați abuziv în spitale de psihiatrie, deportați, prizonieri sau cărora li s-a stabilit domiciliu obligatoriu, are dreptul la o indemnizație lunară de 700 lei neimpozabilă, dacă ulterior nu s-a recăsătorit.

2. Copilul celui decedat în luptele cu organele de represiune comunistă, în răscoale țărănești ori al celui decedat, din categoria celor dispăruți sau exterminați în timpul detenției, internați abuziv în spitale de psihiatrie, deportați, strămutați, prizonieri sau cărora li s-a stabilit domiciliu obligatoriu, are dreptul la o indemnizație lunară de 500 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari decret lege 118/1990 karytat karytat In MO nr.623/15.07.2020, a fost completat Decretul - lege 118/1990, la articolul 5 cu aliniatul (5) cu urmatorul text \"Copilul celui decedat in luptele cu ... (vezi toată discuția)
Exista o lege prin care cei stramutati primesc o suma de bani ... Boghitoiu Aurel Boghitoiu Aurel Exista o lege prin care cei stramutati primesc o suma de bani si au niste drepturi .Familia mea a fost stramutata in anul 1944 si primesc aceste drepturi . Eu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, va rog sa-mi comunicati daca nepotul veteranului de ... vam63 vam63 Buna seara, va rog sa-mi comunicati daca nepotul veteranului de razboi poate beneficia de drepurile acestuia, mentionez ca nici el si nici vaduva veteranului ... (vezi toată discuția)