avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... Sumele de bani platite din martie, de la debutul ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

Sumele de bani platite din martie, de la debutul pandemiei precum ...

Sumele de bani platite din martie, de la debutul pandemiei precum si in perioadele urmatoare cand gradintele particulare si unitatile tip Afterschool au incasat in avans bani de la parinti pentru servicii educationale pe care nu le- au prestat intrucat era interzisa activitatea, mai pot fi recuperate?
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 10:32, 14 August 2020
Depinde cum aveti contractul încheiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am un pfa in domeniul educațional Magda77? Magda77? Buna ziua ! Am un PFA in domeniul educațional și am încheiat un contract cu o primărie care are în subordine un Centru de Zi tip afterschool unde îmi ... (vezi toată discuția)
Bani in plus considerati pensie de intretinere in avans petrea.manuela petrea.manuela Buna ziua. Tatal fetitei mele trebuie sa plateasca o pensie alimentara de 175 lei/luna si potrivit sentintei cu ,,exercitarea in comun a autoritatii ... (vezi toată discuția)
Obligati sa platim afterschool-ul in aceasta perioada ? VASILESCUIRINA VASILESCUIRINA Buna ziua. Mii de scuze daca va deranjez insa am mare nevoie de un raspuns/ sfat si nu prea stiu cum altfel sa il gasesc. Este legat de obligatia platii ... (vezi toată discuția)