avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 454 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită doresc sa pun o intrebare :am avut in 2012 un credit ...
Discuție deschisă în Executare silită

doresc sa pun o intrebare :am avut in 2012 un credit ...

Buna ziua,doresc sa pun o intrebare :am avut in 2012 un credit la Provident,pe care nu din 2013 nu l-am mai putut plati pe caz de boala (handicap).nu am primit nicio notificare din partea firmei,din 2013 pina acum in 14.08.2020 am primit o notificare din parte unui birou de executari judecatoresti Asociati Aequitas care ma someaza sub numele Debt Collection Agency sa achit un debit restant de 3.127,18 lei in baza unui contract initial si cessionat cu Ultimo Portfolio.INTRUCIT NU AM PRIMIT NICI O COMUNICARE IN ACESTI 7 ANI DE LA NICI O FIRMA SAU BIROU,ESTE VALABILA ACEASTA SOMATIE?NU ESTE PRESCRISA? ROG AJUTOR CU UN SFAT
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 11:46, 19 August 2020
Daca primiti ceva de la executor sa mergeti urgent la avocat.

Daca notificarea aceasta nu este de la executor nu sunt probleme.
Debt Collection sunt cei care au preluat datoria. Va trebui sa contestati executarea. Mai bine verificati exact ce documente ati primit si vedeti sa nu fie deja inceputa executarea si sa existe dosar executional. Daca exista, trebuie sa formulati contestatie la executare in termen de 15 zile de cand ati primit.
Ar trebui sa mearga cu toate actele la avocat ca sa fie verificate.
Ultima modificare: Miercuri, 19 August 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita provident Joiana Joiana Buna ziua, am gasit astazi un plic de la biroul executorilor prin solicitarea creditorului urmaritor ultimo portfolio investment in legatura cu provident. Am ... (vezi toată discuția)
Executare silita Ionut Anonim Ionut Anonim In luna april mai 2016 mi s a facut ultima poprire pe salariulsalariu la firma X(in 13.042016 am schimbat locul de munca la firma Y)...in 12.03.2018 am primit ... (vezi toată discuția)
Recuperare creante - imprumut facut pe alt nume dar pe adresa mea (dca/provident) dandudas dandudas Buna ziua! Am primit o scrisoare de la DCA Debt Collection Agency pentru recuperarea unui debit restant de 1350RON. A fost trimisa la adresa mea, dar ... (vezi toată discuția)