avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1495 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... buna ziua sunt proprietara pe o casa. Parintii mei au ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

buna ziua sunt proprietara pe o casa. Parintii mei au avut uzufructul ...

buna ziua

sunt proprietara pe o casa. Parintii mei au avut uzufructul viager pe acea casa si o inchiriaza de ani de zile in numele meu. Niciodata nu am castigat nimic. Acum se pare ca au vandut cumva uzufructul unor persoane pe care nu le-am intalnit niciodata.
Acum 3 ani am semnat o imputernicire prin care tatal meu putea sa vanda fara nici o pretentie materiala. Se pare ca nu a facut acesta.
Eu vreaua sa donez cuiva dreptul meu de proprietate, fara abolut nici o pretentie materiala,. Nu pot fi proprietara cu forta pe un lucru din care nu castig nimic, cu niste oameni cu care nu ma inteleg. Nu ma intereseaza banii, doar sa donex dreptul meu de proprietate. Cum pot face acesta?
Cel mai recent răspuns: clahomastreet , utilizator 10:00, 18 August 2020
multumesc mult! Daca nu pot obtine actele originale de proprietate ce fac? Din pacate in situatia asta suntem.
o copie dupa act cred ca e si la cartea funciara.. sau la notar unde ati semnat si la anaf unde l-ati pus pe rol..
Obtineti copie legalizata de la notarul unde ati perfectat actele.
Ultima modificare: Luni, 17 August 2020
gi-jane2, moderator
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot afla proprietatile pe care le am? in cazul in care stiu ... clahomastreet clahomastreet Cum pot afla proprietatile pe care le am? In cazul in care stiu numarul de carte funciara scot extras. Dar daca doar vreau sa aflu in cate locuri sunt ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sunt proprietara pe o casa si acum 3 ani amdat mandat ... clahomastreet clahomastreet buna ziua, sunt proprietara pe o casa si acum 3 ani amdat mandat tatalui meu sa facace doreste in numele meu,inclusiv sa vanda. Nu am primit nici un ban , ... (vezi toată discuția)
Probleme cu contract de vanzare-cumparare cu clauza de habitat cosmin zaharia cosmin zaharia Buna ziua, intampin si eu o problema legata de un act de vanzare-cumparare. Am la vanzare un apartament de 2 camere, la care am gasit un cumparator prin ... (vezi toată discuția)