Buna ziua, in data de 04.07.2020 am fost in magazinul Dedeman din Pitesti si am achizitionat o umbrela tip banana. In data de 06.08.2020 stand la plaja impreuna cu fetita mea sub aceasta umbrela ne-am trezit cu aceasta(mai exact cu cupola umbrelei) peste noi, lovindu-ne pe amandoua, aceasta rupandu-se din locul unde era prinsa cupola de brat).In data de 07.08.2020 am mers la vanzator si am relatat cele intamplate spunandu-mi-se ca trebuie sa las umbrela in service pentru a fi reparata.Le-am mentionat faptul ca aceasta umbrela nu este produsa corespunzator, deoarece punctul de prindere al cupolei (care are un diametru D300 cm si o greutate destul de mare) de suport este un manson de plastic si un surub.In data de 15.08.2020 am mers in magazinul Dedeman pentru a ridica produsul insa acesta era la fel cum l-am lasat spunandu-mi-se ca nu prezinta obiectul garantiei, deoarece aceasta a fost tinuta afara in vant(ceeace nu este adevarat deoarece ma aflam sub umbrela).Mai mult decat atat in certificatul de garantie nu se specifica asa ceva chiar daca ar fi adevarat. Nu este normal si firesc ca acest produs sa reziste doar o luna dupa achizitionare/folosire. Unde as fi putut monta aceasta umbrela daca nu afara? Am facut sesizare la OPC dar inca nu am primit raspunsul. Va rog sa ma sfatuiti ce as mai putea face in aceasta privinta?Multumesc!