avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna. Intreb daca o cumnata poate fi considerata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna. Intreb daca o cumnata poate fi considerata mostenitor, ...

Buna. Intreb daca o cumnata poate fi considerata mostenitor, in lipsa altor mostenitori de corice rang. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Dbee , utilizator 14:25, 20 August 2020
Sa fie considerata mostenitor al cui? Care este ordinea deceselor?
Buna . Doamna in chestiune are o nora si o cumnata ca orice rude ramase in viata. E divortata de multi ani de sot. fratele ei a murit si el de mult, de asemenea fiul dansei a murit. de mult
Cine are drept de mostenire? daca are cineva. Multumesc.
Dintre nora si cumnata, nicuna.
Sunt afini, nu rude de sange.
Daca doamna nu mai are rude pana la gradul 4 inclusiv, succesiunea este vacanta si o preia statul.
Ideal ar fi sa lase un testament.
@ raluko207 Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna. am si eu o intrebare in numele unei persoane in varsta ... Dbee Dbee Buna. Am si eu o intrebare in numele unei persoane in varsta care nu stie sa foloseasca Internetul: Daca moare cumnata ei si nu mai este nimeni in viata din ... (vezi toată discuția)
Drepturi iulia_iuliana iulia_iuliana din punct de vedere legal rudele prin alianta ce drepturi au? exista o ierarhizare a acestora? (vezi toată discuția)
O bunică lasă moștenire unui nepot de fiu un apartament. nepotul mai are de dezbătut succesiunea după tata, poate avea probleme din cauza datoriilor părinților? Adi20000 Adi20000 Buna ziua, O bunica, proprietara, lasa mostenire unui nepot de fiu un apartament. Fiul a decedat, dar avea datorii la banci. Sotia fiului traieste si are ... (vezi toată discuția)