Am facut izolatia exterioara la apt.si nu mi s-a dat factura nici certificat de garantie iar la receptie am constatat ca lucrarea este neconforma.Am solicitat remedierea si meseriasul ma tot duce cu vorba,de m-am saturat sa ma tot rog de el.Intrebarea mea este,carui organ in drept,trebuie sa ma adresez ptr.a obtine garantia si remedierea lucrarii.Multumesc!
Nu am incercat sa lucrez ieftin,dinpotriva,am vrut calitate,drept ptr.care,am angajat un SRL,deci ,obligatia lui era de a-mi da factura si garantie ptr. lucrare.In momentul in care am constatat neregului,adica...glaf stramb la balcon si am cerut factura +remedierea ,a zis;da,vin deseara asta fiind luni 17.08.2020,nu a venit,a mers sotul iarasi ieri 20.08.2020 si aceeasi poveste(dus cu presul) si nu mai sunt dispusa sa ma milogesc cu banii mei.Mentionez ca lucrarea nu a fost asa ''ieftin''4500ron,52mpatrati
Atunci plangere la ANAF pentru evaziune, ca nu ati primit factura, si, nu stiu daca o sa va ajute, dar puteti incerca sa depuneti o plangere si la ANPC.
Daca nu va ajuta ANPC... asteptati raspunsul anaf ( dar nu este obligatoriu sa faceti asta) si ii puteti trimite o notificare ca are 5 zile lucratoare la dispozitie, incepand cu data de... sa remedieze problema si ca, in caz contrar, va adresati instantei.
Discutati cu un avocat daca se ajunge la instanta.
Notificati oficial executantul cu obligatia predarii documentelor justificative aferent lucrare+garantia acesteia-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta