avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1069 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Am facut izolatia exterioara la apt.si nu mi s-a dat ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Am facut izolatia exterioara la apt.si nu mi s-a dat factura ...

Am facut izolatia exterioara la apt.si nu mi s-a dat factura nici certificat de garantie iar la receptie am constatat ca lucrarea este neconforma.Am solicitat remedierea si meseriasul ma tot duce cu vorba,de m-am saturat sa ma tot rog de el.Intrebarea mea este,carui organ in drept,trebuie sa ma adresez ptr.a obtine garantia si remedierea lucrarii.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: aurelia2020 , utilizator 12:45, 22 August 2020
Ati incheiat vreun contract cu acesta?
Puteti depune plangere la ANAF pentru evaziune fiscala...
Asa se intampla cand incerci sa lucrezi "ieftin".
Nu am incercat sa lucrez ieftin,dinpotriva,am vrut calitate,drept ptr.care,am angajat un SRL,deci ,obligatia lui era de a-mi da factura si garantie ptr. lucrare.In momentul in care am constatat neregului,adica...glaf stramb la balcon si am cerut factura +remedierea ,a zis;da,vin deseara asta fiind luni 17.08.2020,nu a venit,a mers sotul iarasi ieri 20.08.2020 si aceeasi poveste(dus cu presul) si nu mai sunt dispusa sa ma milogesc cu banii mei.Mentionez ca lucrarea nu a fost asa ''ieftin''4500ron,52mpatrati
Atunci plangere la ANAF pentru evaziune, ca nu ati primit factura, si, nu stiu daca o sa va ajute, dar puteti incerca sa depuneti o plangere si la ANPC.
Daca nu va ajuta ANPC... asteptati raspunsul anaf ( dar nu este obligatoriu sa faceti asta) si ii puteti trimite o notificare ca are 5 zile lucratoare la dispozitie, incepand cu data de... sa remedieze problema si ca, in caz contrar, va adresati instantei.
Discutati cu un avocat daca se ajunge la instanta.
Ultima modificare: Vineri, 21 August 2020
Ionut.ion, utilizator
Notificati oficial executantul cu obligatia predarii documentelor justificative aferent lucrare+garantia acesteia-sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Reclamatie firma termopane flicsn flicsn Buna ziua, Ma numesc Florin Georgescu, locuiesc in Bucuresti, am 65 de ani, pensionat medical (nu mai pot sa merg ...) si prin bunavointa Dvs va aduc la ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! am o întrebare va rog: mi-am montat cu o firma niste ... Adina Maria Pop Adina Maria Pop Bună ziua! Am o întrebare va rog: Mi-am montat cu o firma niste rolete exterioare de aluminium. Cand a fost prima ploaie mai puternica a început sa mi se ... (vezi toată discuția)
Am cumpărat o casa de la un dezvoltator care nu respectă garanția lucrărilor. mă sfătuiți ce pot face? Liliana V. Liliana V. Bună ziua Am cumpărat o casa de la un dezvoltator. In contract scrie \"pământ arabil când am vrut și eu sa îmi plantez câteva roșii, stupoare,la ... (vezi toată discuția)