avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Finantare campanie electorala. Buna ziua, O societate ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Finantare campanie electorala. Buna ziua, O societate comerciala poate sa finante cu bani campania ...

Buna ziua,
O societate comerciala poate sa finante cu bani campania electorala a unui partid politic si/sau candidat? Suma este deductibila? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 18:08, 23 August 2020
Va rog sa cautati pe net sa cititi informatiile in "Ghidul finanțării campaniei electorale la alegerile pentru autoritățile administrației publice locale din data de 27 septembrie 2020" din Monitorul Oficial, Partea I nr. 712 din 07 august 2020.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alegeri locale iancutuila iancutuila buna seara. Am candidat la alegerile locale din 10 iunie 2012 si nu am declarat si inregistrat mandatar financiar la autoritatea electorala permanenta pentru ... (vezi toată discuția)
Amendã contravenþionalã pentru încãlcarea art. 38, alin. (1) din legea nr. 334/2006 liwium liwium Buna ziua! La alegerile locale de anul acesta am candidat pentru functia de consilier local independent. Astazi am primit acasa o amensa in valoare de 5000 ron ... (vezi toată discuția)
Semnătură susținere mai mulți candidați kovacs_stefan kovacs_stefan Pot să semnez (cu buletin-serie...) pentru susținere pe mai multe liste a unor candidați? Mulțumesc! (vezi toată discuția)