avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna ziua, am trimis un colet (cu un obiect de ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna ziua, am trimis un colet (cu un obiect de portelen ambalat ...

Buna ziua, am trimis un colet (cu un obiect de portelen ambalat in folie cu bule dublu strat, prins cu scotch, in cutie am pus pufuleti de polistiren) prin posta si a ajuns la destinatar spart! Acesta din urma se simte lezat, dar eu am urmat toti pasii ca obiectul sa fie cat mai sigur! Eu l-am prevenit de nesiguranta coletelor trimise prin posta! Pot fi amendat in vreun fel? Multumesc, o zi buna!
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 August 2020
Bmw11, utilizator
Cel mai recent răspuns: Zsuzsanna Lukacs , Consultant credite si finantari 20:54, 23 August 2020
amendata.. nu, dar trebuie a ii inapoiati omului banii dati, Nu a cumparat un obiect spart.
Eu l-am prevenit de nesiguranta coletelor trimise prin posta!

l-ati prevenit degeaba, nu el trebuie sa isi asume riscul.
Exista optiunea asigurare obiect si la Posta, plus distinctia Fragil; sigur aceste extraoptiuni costa însã dau si o oarecare siguranta ca obiectul va fi manipulat corespunzator, respectiv în caz de paguba transportatorul va asuma o parte din paguba (asigurare).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colete deteriorate de firma de curierat Anca Pv Anca Pv Buna ziua, Am trimis niste piese de mobilier printr-o firma de curierat (Fan Courier) din Bucuresti la Ramnicu Valcea. Au fost impartite in 9 colete, ... (vezi toată discuția)
Echipament telemunca AlexandraKF AlexandraKF Bună ziua, Eu in urma cu câteva zile am încetat contractul de telemunca la firma pentru care lucram, și am expediat echipamentul primit prin curier. ... (vezi toată discuția)
Pachet trimis prin posta romana, desfacut si impachetat altfel si fara continutul in el. zamfirescu2000 zamfirescu2000 Buna ziua... Am comandat de pe tocmai.ro un telefon Samsung galaxy s4 i9506 cu cablu de date, casti si încărcător in valoare de 1110 lei de la o doamna . ... (vezi toată discuția)