Lida Grup 
	    	Consilier juridic

Lida Grup 
	    	Consilier juridic	    

~ final discuție ~
 Evelyn3	                   

Am o problema, va rog sa ajutati cu partea legislativa.
Administratorul unei firme a depus bani pentru  desfasurarea activitatii. Firma nu este in situatia ... (vezi toată discuția)
	                    Evelyn3	                   

Am o problema, va rog sa ajutati cu partea legislativa.
Administratorul unei firme a depus bani pentru  desfasurarea activitatii. Firma nu este in situatia ... (vezi toată discuția)

Daniel Vidoe	                   

Salut,
Ma lovesc de o speta la care va solicit ajutor.
Vreau sa ies in afara Romaniei cu o masina recent achizitionata (SH) de la o alta ... (vezi toată discuția)
	                    Daniel Vidoe	                   

Salut,
Ma lovesc de o speta la care va solicit ajutor.
Vreau sa ies in afara Romaniei cu o masina recent achizitionata (SH) de la o alta ... (vezi toată discuția)

radulescualexandra	                   

Buna ziua! Am cumparat o masina, am platit-o, in schimb nu am facut un contract de vanzare. A doua zi am fost cu aceasta in service pentru a schimba uleiul si ... (vezi toată discuția)
	                    radulescualexandra	                   

Buna ziua! Am cumparat o masina, am platit-o, in schimb nu am facut un contract de vanzare. A doua zi am fost cu aceasta in service pentru a schimba uleiul si ... (vezi toată discuția)