avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent de inserție schimbarea locului de munca. ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent de inserție schimbarea locului de munca. Buna am o ...

Stimulent de inserție schimbarea locului de munca.
Buna am o fetita de 1 an și 9 luni sunt în CCC pana la vârsta de 2 ani. Știu ca pt a beneficia de stimulentul de inserție trebuie sa îmi reiau activitatea cu 60 se zile înainte de împlinirea a 2 ani. Tatăl nu isi va lua luna de concediu. Iar eu nu as mai vrea sa ma întorc la vechiul loc de munca. Voi începe în alta parte cu un contract de 4 ore. Pot beneficia de stimulent? Cum trebuie sa procedez?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:15, 24 August 2020
1. Data incetarii vechiului c.i.m.= data inceperii activitatii in baza noului c.i.m.

2. Acordarea stimulentului de insertie nu este conditionata de durata timpului de munca , norma intreaga sau timp partial.
Prin urmare, in situatia in care veti avea un contract part-time beneficiati de stimulent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie cmc25ro cmc25ro Buna ziua, Daca reiau activitatea cu 60 de zile inainte de a implini copilul 2 ani, cu un contract de munca de 1 ora/zi, pot primi stimulentul de insertie? (vezi toată discuția)
Luna tatălui și stimulentul de inserție pentru mama Madam85 Madam85 Buna ziua,va rog sa ma ajutati ca sunt tare nedumerita!Fetita mea are 1 an si 5 luni ,eu ma intorc la lucru dar la alta firma angajatoare!Urmeaza sa imi fac ... (vezi toată discuția)