avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... As dori mai multe detalii despre un contract de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

As dori mai multe detalii despre un contract de intretinere .Eu ...

As dori mai multe detalii despre un contract de intretinere .Eu si sotul meu vrem sa ii lasam fetei apartamentul prin contract de intretinere si uzufruct viager.Ce presupune acest contract ,daca poate fi atacat de fiul nostru?Fiul a primit prin donatie de la mine un apartament.
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:42, 23 August 2020
Presupune ca dvs să locuiti in imobil pana la deces, fiica sa va întrețină, iar la încetarea dvs din viata sa devina proprietara imobilului
Ca orice, contract, da, poate fi atacat, daca fiica nu își îndeplinește obligațiile de întreținere fata de dvs.
De ce nu încheiati tot o donație? Asa ar fi corect fața de ambii copii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eu impreuna cu sotul detinem un apartament proprietate personala ... BarbuViorica BarbuViorica Eu impreuna cu sotul detinem un apartament proprietate personala ,avem 2 copii ,o fata si un baiat. Eu am mostenit un apartament de la parinti si fiul meu este ... (vezi toată discuția)
Urmează să fac un contract de întreținere cu fiica mea pentru etajul unei case, parterul urmând să-i revină fiului meu. cum mă pot asigura că n-o să am probleme mai târziu? Ciprian Baditoiu Ciprian Baditoiu Urmează sa fac un contract de întreținere cu fiica mea pentru o casa cu etaj ea vrea doar partea de sus a clădirii, partea de jos ii va rămâne fiului meu ... (vezi toată discuția)
Divort-partaj saiadi saiadi sunt in divort avem impreuna un fiu de 20 ani,vreau sa stiu daca putem semna un act prin care sa lasam apartamentul fiului nostru,si numai lui.eu mai am un ... (vezi toată discuția)