avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1153 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca fostul soț se recasatoreste, are dreptul si ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca fostul soț se recasatoreste, are dreptul si actuala sotie ...

Daca fostul soț se recasatoreste, are dreptul si actuala sotie si copii dansei la bunurile dobândite cu mine ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:39, 23 August 2020
Indirect, da.
In cazul in care sotul decedeaza primul, bunurile care i-au revenit în urma partajului cu dvs, vor fi moștenite in cota de 1/4 de soția actuală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire in cazul recasatoriei unuia dintre parinti adnil adnil Buna ziua! Parintii mei au divortat, tata recasatorindu-se intre timp. Sunt singurul copil, neavand alti copii cu actuala sotie. In cazul in care tatal meu ... (vezi toată discuția)
Bună. suntem doua surori gemene și tatăl nostru sa căsătorit ... Feisan Feisan Bună. Suntem doua surori gemene și tatăl nostru sa căsătorit în urmă cu o altă femeie de 17 ani mama noastră e decedata de 19 ani. Dacă tatăl ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa tata OAIDA-ANETA OAIDA-ANETA Sunt divortata si am o fiica ; fostul meu sot s-a recasatorit si actuala sotie are un fiu:fostul meu sot are de la tatal decedat(mama lui traieste inca)o ... (vezi toată discuția)