avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 604 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Cum pot afla daca am fost pusa in functie de MEMBRU ...
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Cum pot afla daca am fost pusa in functie de MEMBRU FONDATOR?

Cum pot afla daca am fost pusa in functie de MEMBRU FONDATOR al unei fundatii,fara sa iau la cunostinta.
Fie au copiat semnatura mea, fie au falsificat-o!
Si cum se procedeaza ca sa nu mai fiu membru fondator?
Ce urmari vor avea presedintele si notarul cu care a infaptuit acest fapt ilegal, in opinia mea.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: radumititean , utilizator 03:08, 10 Octombrie 2020
Cautati pe net in registrul asociatiilor si fundatiilor in care, pentru fiecare entitate se fac publice si cateva informatii, printre care si asta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Septembrie 2020
george-neagu, moderator
gasiti pe www.just.ro sectiunea "registrul national ONG". Apropo, fundatiile nu au "membri" au doar fondatori. Si actele constitutive trebuie autentificate notarial, nu prea cred ca un notar a autentificat o semnatura fara sa il legitimeze pe cel in cauza, dar desigur au mai fost si notari condamnati pentru fals sau persoane care au falisficat f. bine o carte de identitate, nu e total exclus... repet - nu era suficient sa falsifice o semnatura, trebuia si un act de identitate falsificat sau corput un notar sa autentifice fara sa se semneze in fata lui sau fara sa verifice cine e cel care semneaza. Fapta daca e reala este penala si consecintele sunt penale

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inlocuire membri consiliu director monique27 monique27 In cazul unei asociatii, in care din 5 membrii, se doreste a fi inlocuiti 4 dintre ei, cu alte persoane, ce diligente trebuie sa fac si mai ales in ce ordine? ... (vezi toată discuția)
Semnătura mea falsificată! carolina21000 carolina21000 Semnătura mea falsificată !Escrocherie făcută de arendașă ! Menționez că la data de 30 septembrie 2020, am primit prin poștă o notificare de la ANAF ... (vezi toată discuția)
Nesemnare contract de vanzare-cumparare BiancaTudose BiancaTudose Buna ziua! Poate cineva sa ma ajute cu un raspuns... Bunica mea s-a trezit ca unchiul meu a cumparat de la ea toate proprietatile..am facut rost de ... (vezi toată discuția)