avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1807 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ordonanța președințială în ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ordonanța președințială în timpul apelului

În condițiile în care partea adversă a făcut apel pentru procesul de divorț, iar eu am custodia copilului pot cere o ordonanță președințială de reintegrare în spațiu? Menționez că avem un apartament de 3 camere și o garsonieră, proprietate comună. Eu și copilul avem garsoniera, iar mama copilului apartamentul. Credeți că s-ar putea face o mică inversiune printro-o ordonanță, astfel încât eu și copilul să stăm în apartament, iar mama copilului să stea în garsonieră? Până se va face partajul, firește. Mulțumesc!
cristian damian a scris:

Multumesc. Este însă o mică problemă. Două mai exact.
1. Nu știu dacă cererea de partaj se poate face cât timp dosarul de divorț este în apel.
2. Cererea de partaj m-ar costa cam 100 de milioane, iar salariul meu lunar este de 1780 roni.

Daca nu ati deschis partajul odata cu divortul, partajul se va suspenda.
Puteti sa va judecati pe ordonanta pana atunci si apoi vedeti cum faceti.
Cred ca nu o sa va descurcati fara avocat.Variante ar exista.

avocat Claudiu Lascoschi
Domnule avocat Lascoschi, vreau să vă mulțumesc pentru răspunsurile dumneavoastră întotdeauna laconice, la obiect și sunt convins că și profesionale. Cred despre dumneavoastră că sunteți un avocat foarte bun.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Termen de judecatã la ordonanțã președințialã Cristian Marian Cristian Marian Ordonanță președințială (în recurs) de reintegrare în spațiu în timpul procesului de divorț aflat în apel. Între timp apelul ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedentiala ... Cezar66 Cezar66 Cum ,unde si ce taxe trebuiesc achitate pentru o ordonanta presedentiala data impotriva fostului sot cu care sunt in partaj ,pentru a nu mai aduce prejudicii ... (vezi toată discuția)
Despre ordonanta presidentiala corigherghe corigherghe Se poate \"incepe\" o ordonanta presidentiala pentru stabilirea domiciliului unui minor, in cazul in care exista riscul de a fi luat de celalalt parinte? (vezi toată discuția)