avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1377 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Bună seara , astăzi am facut o greșeală destul de ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Bună seara , astăzi am facut o greșeală destul de mare , ...

Bună seara , astăzi am facut o greșeală destul de mare , am fost prins de catre un echipaj de poliție conducând pe drumul public fară a poseda permis de conducere pentru nici un fel de categorie , țin sa menționez ca în momentul de față am 18 ani fară o lună practic sunt minor și sunt înscris și în școala de soferi , pe numele meu a fost întocmit un dosar penal , dar domnul polițist mi a spus că abea joi trimite dosarul mai departe , deci până atunci aș putea sa îmi scot cazierul curat ? Țin sa menționez din nou că sunt la prima abatere , iar luna viitoare ar trebui să merg la sală , mai pot obține permisul de conducere sau nu ?
Da, il puteti obtine.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Va salut cu respect! am fost prins conducând un autovehicul ... Jrrsebi15 Jrrsebi15 Va salut cu respect! Am fost prins conducând un autovehicul pe drumurile publice fără permis de conducere! Am fost judecat și am primit o pedeapsa cu ... (vezi toată discuția)
Prins conducand fara permis ku990 ku990 Am fost prins conducand fara permis, am fost eu si un prieten cu permis cand am fost oprit de politie . M-am inteles cat de cat bine cu politisti, m-au pus sa ... (vezi toată discuția)
Am condus fara permis ... prima abatere cosminr11 cosminr11 Buna ziua am fost prin pe 16 octombrie fara permis, am condus in jur de 500m intr o comuna , sunt la scoala de soferi si urmeaza sa am examenul auto in ... (vezi toată discuția)