avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1344 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Daca bunicul si sora lui au impartit un teren de 900 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Daca bunicul si sora lui au impartit un teren de 900 mp jumi-juma ...

Daca bunicul si sora lui au impartit un teren de 900 mp jumi-juma iar ea a luat 450 mp incluzand si curtea iar noi nu mai avem pe unde umbla si unde sa fie puse masinile,ce se poate face?
Cel mai recent răspuns: user1204 , utilizator 13:01, 31 August 2020
Bună ziua.

Nu se înțelege foarte exact din mesajul dumneavoastră ce înseamnă ”noi nu mai avem pe unde umbla”. Nu aveți acces către proprietatea dumneavoastră ? Dacă aceasta este situația, puteți solicita instituirea unui drept de servitute de trecere.

E si proprietatea noastra si al ei. Se spune ca curtea e a ei,dar daca ea o revendica si face gard noi nu mai avem acces cu masinile in curte.
Cabinet avocat Mihai Gaita a scris:

Bună ziua.

Nu se înțelege foarte exact din mesajul dumneavoastră ce înseamnă ”noi nu mai avem pe unde umbla”. Nu aveți acces către proprietatea dumneavoastră ? Dacă aceasta este situația, puteți solicita instituirea unui drept de servitute de trecere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Servitute / posesie adrian_mercan adrian_mercan Buna ziua. Ma confrunt cu o problema legata de servitute....sa ma fac inteles trebuie sa va explic despre ce este vorba ....locuiesc in mediul rural si ... (vezi toată discuția)
Incalcare proprietate Ahernar Ahernar Am o problema destul de ciudata . Acum 4 ani am cumparat o casa avand curte comuna cu vecinul din spate . Toate actele sunt ok , au fost verificate de o ... (vezi toată discuția)
Mod de impartire a unei mosteniri Lili321 Lili321 Buna seara, A ramas o casa de la bunicii mei. Parintii mei si matusa mea s-au inteles sa imparta casa si curtea impreuna. Problema e urmatoarea, casa este ... (vezi toată discuția)