avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Cesionare Marca inregistrata
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Cesionare Marca inregistrata

Buna ziua, avem o marca inregistrata la OSIM pe o societate care a fost radiata in 2017. Cum am putea sa facem cesionarea acesteia pe o alta societate cu alti asociati? Asociatii vechii societati au doar un certificat constatator de la ONRC, dar nu e specificata aceasta marca in certificat.
Ultima modificare: Luni, 31 August 2020
bogdand20, utilizator

Alte discuții în legătură

Inregistrare marca la osim iar apoi cesionare firma bogdan.grb bogdan.grb Buna ziua tuturor. Am nevoie de urmatoarele informatii. Daca un SRL aplica pentru o inregistrare marca la OSIM, iar apoi acest SRL este vandut sau ... (vezi toată discuția)
Schimbare denumire proprietar la marca inregistrata Kapy Kapy Buna seara, Am o marca inregistrata pe PJ si doresc sa schimb denumirea firmei. Cum procedez cu certificatul marcii deja inregistrate pe care figureaza ... (vezi toată discuția)
Utilizare denumire marca comerciala pavel123 pavel123 Am inregistrat o denumire de marca si a inceput sa fie cunoscuta. Am observat ca multi (cu buna stiinta), incearca sa profite si se optimizeaza pe Internet ca ... (vezi toată discuția)