avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Schimbare denumire proprietar la marca inregistrata
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Schimbare denumire proprietar la marca inregistrata

Buna seara,
Am o marca inregistrata pe PJ si doresc sa schimb denumirea firmei. Cum procedez cu certificatul marcii deja inregistrate pe care figureaza denumirea veche a firmei?
Va multumesc.
Buna seara,

Pentru schimbarea denumirii societatii, titular al marcii, in Registrul Marcilor se urmeaza o procedura in fata OSIM, insa ulterior finalizarii schimbarii denumirii societatii la Registrul Comertului.

Aceasta procedura consta in depunerea unei cereri la OSIM insotite de dovada schimbarii denumirii societatii (e.g. certificat de inregistrare) si de plata taxelor aferente in valoare de 111 lei.

OSIM va emite o decizie privind inscrierea noii denumiri a societatii in registrul marcilor, pe care o va publica in BOPI.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume si sigla/brand firma Bogdan_12 Bogdan_12 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea problema: am un contract de outsourcing pentru servicii IT cu o companie din Uniunea Europeana ... (vezi toată discuția)
Inchid un srl dar vreau sa cumpar numele lui Catherine06 Catherine06 Buna ziua, as vrea sa inchid un SRL care are renume pe piata, de aceea as vrea sa pastrez cumva dreptul de a utiliza numele numai eu. Ma gandesc ca poate, ... (vezi toată discuția)
Dilema? stanbogdan23 stanbogdan23 Buna ziua ,va rog frumos ajutati-ma si pe mine un un raspuns elogvent la urmatoarea intrebare. Vreau sa infiintez o firma de paza si protectie cu ... (vezi toată discuția)