am cumparat un apartament si le-am dat vanzatorilor aproape 2 luni termen sa se mute.
acestia s-au mutat dar am aflat ca nu si-au platit datoriile si nu pot sa le platesc eu!!!!
cum sa-i fac sa-si plateasca datoriile?
Buna ziua, si totusi in contractul dvs ce scrie? ,,ca luati act cum ca veti plati toate viitoarele cheltuieli,,ei erau fara datori la data vanzarii apartamentului?
ce datorii nu si-au platiti?
daca sunt cele de la asociatie ... la vanzare cumparare trebuia prezentata adeverinta de la asociatie semnata de administrator si presedinte cum ca nu exista datorii.
neexistenta acestei adeverinte este cam nasoala, deoarece "Actul este nul de drept". cei mai experimentati de pe forum pot da detalii...
buna ziua!
sa intelg ca le-ati mai dat vanzatorilor un termen de 2 luni pana la eliberarea efectiva.
in contractul de vanzare cumparare pp ca a fost precizat ca pt cele 2 luni in urmau sa mai locuiasca efectiv in ap acestia tb sa isi suporte cheltuielile de intretinere etc...
puteti promova in aceste conditii o actiune in instanta prin care sa ii obligati la plata acestor cheltuieli.