avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 957 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... am cumparat un apartament si am probleme cu vanzatorii ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

am cumparat un apartament si am probleme cu vanzatorii dupa ce s-au mutat

am cumparat un apartament si le-am dat vanzatorilor aproape 2 luni termen sa se mute.
acestia s-au mutat dar am aflat ca nu si-au platit datoriile si nu pot sa le platesc eu!!!!
cum sa-i fac sa-si plateasca datoriile?
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 15:22, 22 Decembrie 2009
Va trebui sa ii actionati in judecata, daca nu vor plati de buna voie.
Buna ziua, si totusi in contractul dvs ce scrie? ,,ca luati act cum ca veti plati toate viitoarele cheltuieli,,ei erau fara datori la data vanzarii apartamentului?
ce datorii nu si-au platiti?
daca sunt cele de la asociatie ... la vanzare cumparare trebuia prezentata adeverinta de la asociatie semnata de administrator si presedinte cum ca nu exista datorii.

neexistenta acestei adeverinte este cam nasoala, deoarece "Actul este nul de drept". cei mai experimentati de pe forum pot da detalii...

daca nu ma insel este vorba de legea 230/2007
buna ziua!
sa intelg ca le-ati mai dat vanzatorilor un termen de 2 luni pana la eliberarea efectiva.
in contractul de vanzare cumparare pp ca a fost precizat ca pt cele 2 luni in urmau sa mai locuiasca efectiv in ap acestia tb sa isi suporte cheltuielile de intretinere etc...
puteti promova in aceste conditii o actiune in instanta prin care sa ii obligati la plata acestor cheltuieli.
investiti instanta de judecata cu o actiune in pretentii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apartament vandut cu datorii la intretinere cris_nedelcovici cris_nedelcovici Avem urmatoarea situatie: In luna februarie se cere adeverinta - nu erau restante la acea data. In 15 aprilie, in contractul de vanzare-cumparare se ... (vezi toată discuția)
Chitanta emisa gresit de catre asociatia de proprietari bavareza bavareza Buna ziua, Am urmatoarea speta: 1. Societatea mea a vandut un apartament unei pf. La dosarul de la notar mi s-a solicitat sa aduc o adeverinta de la ... (vezi toată discuția)
Datoria la asociație a fostului proprietar îmi este pretinsă mie. cum pot opri abuzul administratorului? oana bucuresti oana bucuresti buna seara ,am o problema careia nu prea ii dau de cap.In 27 iulie 2017 am cumparat un ap al carei proprietare avea o datorie la intretinere de 25000 roni,cum ... (vezi toată discuția)