avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Calificari profesionale
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Calificari profesionale

Buna ziua! Vin cu o întrebare catre dvs:
Anul acesta am terminat o scoala postliceala sanitara fiind declarat Asistent medical generalist, in domeniul Sanatate si asistenta pedagogica nivel 5 (conform certificatului de calificare profesionala); mentionez ca la aceasta scoala am intrat fara diploma de BAC. Acum, ca am acest certificat, ce as putea face in continuare? Pot profesa in domeniu ? stiu doar ca trebuie sa o inregistrez la OAMGMAMR...
Ultima modificare: Luni, 31 August 2020
Elenapastrama, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:42, 31 August 2020
Puteti profesa daca aveti calificarea respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de libera practica iuliagabudean iuliagabudean buna seara as avea si eu o nelamurire daca se poate:eu am terminat in 2011 asistent medical generalist,iar pana in prezent nu am lucrat in domeniu deoarece am ... (vezi toată discuția)
Incadrarea in compartimentul de prevenirea infectiilor asociate asistentei medicale ghenus ghenus Buna ziua Lucrez ca asistent medical principal licentiat de 12 ani in compartimentul CPIAAM dintr-un spital si anul acesta nu mi s-a eliberat avizul de libera ... (vezi toată discuția)
Asistenta medicala versus sora medicala- grad principal roxana_ramses roxana_ramses Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv, cui sa ma adresez!? Am absolvit Liceul Sanitar in 1983 si am lucrat pana in 1989( aprox. 5 ani si jumatate) ca ... (vezi toată discuția)